RUITERSCHOOL & PENSIONSTALLING

MARY CRAYÉ 

Al jaren ben ik zelfstandig distributeur van Aloë Vera.

Ik was er zelf eerst erg sceptisch over want er wordt natuurlijk zoveel beweerd.

Eerst ben ik eens voorzichtig het een en ander gaan uitproberen, en moest uiteindelijk toch toe geven dat het inderdaad werkelijk zijn resultaten gaf.

Nu inmiddels al enige jaren actief in het gebruiken, presenteren en adviseren van deze producten ten behoeve van gezondheid en welzijn van zowel mensen als dieren. (Gebruik het ook bij mijn eigen paarden)

Wil ik ook hier aan u het product presenteren.

En waarom,... omdat ik vind dat deze producten het verdienen om in het daglicht te komen staan, ze hebben namelijk een helende heilzame werking.

U kunt zelf pas een oordeel geven wanneer u het zelf ook ervaren heeft....

Ik als zelfstandig ondernemen heb een ontzettend druk leven:

Een gezin met 6 personen

Eigenaar van een ruiterschool ( met o.a. 23 paarden)

Eigenaar van Gezondheidscentrum voor S.P.S.H "De Omkering"

Mede eigenaar van 5 agrarische bedrijven ( + 15 man personeel)

Tja een druk bestaan, soms vragen mensen wel eens hoe doe je het allemaal, hoe hou je het vol....??

Rust en regelmaat dat gaat hier niet op, stress dat is hier niet te vermeiden...........tja wat is dan mijn "Geheim".......

Aloë Vera:

Het geeft mij alle vitamine minerale aminozuren en bouwstoffen die mijn lichaam nodig heeft. Al eten we nog zo gezond we leven in een maatschappij die snel,.. snel ... heel snel gaat...

Zo ook in de voedingsindustrie onze voeding krijgt niet de kans meer om lang in het zonnetje in een gezonde bodem te staan...... er moet veel en snel geproduceerd worden, en hoe gezond en voedingsrijk is onze boden tegenwoordig nog ??

Onze voeding zit o.a vol met kleur en smaakstoffen om het er zo mooi en gezond mogelijk uit te laten zien, maar is het nog wel zo gezond, hoeveel moeten we wel eten om aan onze aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vit. min. en bouwstoffen te komen.

Vandaar mijn visie :

Wanneer je uit aloë vera alle vitamine minerale aminozeren e.a. bouwstoffen kunt halen, hierdoor je lichaam goed zijn werk kan doen, om je gezondheid en vitaliteit weer op scherp te zetten, daarbij alle afvalstoffen uit het lichaam verwijdert., en je daardoor meer energie geeft wat willen we dan nog meer......

Want aloë vera is niet alleen een onderdeeltje in de make-up, toiletpapier, of een cremmetje dat gesmeerd kan worden.

Aloë Vera kun je drinken, pure aloe zo uit de plant zo in uw glas, puurder kan het niet.

Onze producten vind u niet in de winkel

Waarom niet?

Omdat deze producten rechtstreeks uit de fabriek komen, naar ons als distributeur.

Zo kunnen wij, u als klant uitleg geven en adviseren wat aan uw gezondheid het beste resultaat zou kunnen brengen.

Zo hoeft er ook geen distributie, vervoer en winkelkosten betaald worden en kunnen deze kosten bespaard worden waardoor er nog meer kwaliteitswerk geleverd kan worden aan persoonlijke begeleiding van u als klant.

Bent u nieuwsgierig geworden, geïnteresseerd of wilt u een geheel vrijblijvend wat informatie.

Neemt u dan gerust contact met mij op, ik neem in alle rust de tijd voor u om u te informeren en te adviseren wat voor u een mogelijkheid zou kunnen zijn....


Wij hebben tevens ontzettend veel en goede ervaring met Aloë Vera bij paarden. Bij meerder situaties reageerde de paarden zelfs beter op de Aloë dan op de voorgeschreven medicatie van de dierenarts. En hoe is dit dan mogelijk.... we leggen het u graag uit.

Bel : 06-20386248

Mail : [email protected]

RECHTSTREEKS NAAR WEB WINKEL